Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowany kurczak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Faszerowany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-kurczak10-2.jpg)
![Krok 2 - Faszerowany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-kurczak11-2.jpg)
![Krok 3 - Faszerowany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-kurczak12-2.jpg)
![Krok 4 - Faszerowany kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/faszerowany-kurczak9-2.jpg)
kurczak | 1 sztuka |
mięsa mielonego | 0,5 kg |
pieczarek | 20 dag |
por | 1 sztuka |
soli | 0,5 łyżeczki |
pieprzu | 0,5 łyżeczki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 0,5 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
jabłka | 2 sztuki |
bazylia | 1 szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: