Przepis i sposób przygotowania na: Filet pod jarmużem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet pod jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-jarmuzem1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet pod jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-jarmuzem2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet pod jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-jarmuzem3-2.jpg)
Na usmażone mięso nakładamy przygotowaną masę jarmużową.
![Krok 4 - Filet pod jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-jarmuzem4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet pod jarmużem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-pod-jarmuzem5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
jarmuż | 200 gram liści |
cebula | 1 sztuka |
ser żółty | ok 80 gram |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: