Przepis i sposób przygotowania na: Filet w cieście pokrzywowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet w cieście pokrzywowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie-pokrzywowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet w cieście pokrzywowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie-pokrzywowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet w cieście pokrzywowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie-pokrzywowym3-2.jpg)
Całość ponownie mieszany, ewentualnie doprawiamy do smaku.
![Krok 4 - Filet w cieście pokrzywowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie-pokrzywowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet w cieście pokrzywowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-w-ciescie-pokrzywowym5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
majonez | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1,5 łyżki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
oregano | 1/3 łyżeczki |
młoda pokrzywa | szklanka po pokrojeniu |
olej | |
jajko | 1-2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: