Przepis i sposób przygotowania na: Filet z bobem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z bobem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-bobem1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z bobem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-bobem2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z bobem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-bobem3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z bobem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-bobem4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet z bobem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-bobem5-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
bób | ok 25 dag |
papryka czerwona | 1/3 sztuki |
ser żółty | 5 dag |
śmietana 30% | 100 ml |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: