Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka w chrupiącej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - Filet z kurczaka w chrupiącej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-w-chrupiacej-panierce5-2.jpg)
filet z kurczaka | 500 g |
mąka | 2 łyżki |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
płatki śniadaniowe | 10 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | pół łyżeczki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: