Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z szynką i serem
Kroki postępowania
Powstałą “papką”nacieramy filety z kurczaka i zostawiamy w lodówce na całą noc.
![Krok 1 - Filet z kurczaka z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-z-szynka-i-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Filet z kurczaka z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-z-szynka-i-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Filet z kurczaka z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-z-szynka-i-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Filet z kurczaka z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-z-szynka-i-serem4-2.jpg)
Pieczemy w temperaturze 180 stopni ok 45 minut.
Smacznego!!!
![Krok 5 - Filet z kurczaka z szynką i serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filet-z-kurczaka-z-szynka-i-serem5-2.jpg)
olej | 3 łyżki |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
czosnek | 2-3 ząbki |
filet z kurczaka | 2 szt |
szynka | 2 plasterki |
ser żółty | 2 plasterki |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: