Przepis i sposób przygotowania na: Filety faszerowane wątróbką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka3-2.jpg)
![Krok 4 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka4-2.jpg)
![Krok 5 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka5-2.jpg)
![Krok 6 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka6-2.jpg)
![Krok 7 - Filety faszerowane wątróbką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-faszerowane-watrobka7-2.jpg)
filet z kurczaka | 4 szt |
wątróbka drobiowa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
mąka pszenna | do panierki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 0,5 łyżeczki |
ziemniaki | 0,5 kg |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: