Przepis i sposób przygotowania na: Filety nadziewane mozzarellą
Kroki postępowania
Każdą pierś z kurczaka naciąć w środku tak, aby otrzymać kieszonki. Każdą mięsną kieszonkę oprószyć w środku solą i pomidorami suszonymi z czosnkiem i bazylią.
![Krok 1 - Filety nadziewane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-nadziewane-mozzarella1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety nadziewane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-nadziewane-mozzarella2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety nadziewane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-nadziewane-mozzarella3-2.jpg)
![Krok 4 - Filety nadziewane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-nadziewane-mozzarella4-2.jpg)
![Krok 5 - Filety nadziewane mozzarellą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-nadziewane-mozzarella5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
sól do smaku | |
suszone pomidory z czosnkiem | 2 łyżeczki |
mozzarella w kulce | 70 g |
przyprawy | 2 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: