Przepis i sposób przygotowania na: Filety śledziowe w tradycyjnej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety śledziowe w tradycyjnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-sledziowe-w-tradycyjnej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety śledziowe w tradycyjnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-sledziowe-w-tradycyjnej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety śledziowe w tradycyjnej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-sledziowe-w-tradycyjnej-panierce0-2.jpg)
filet śledziowy | dowolna |
mąka pszenna | do obtaczania |
jajko | do obtaczania |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtaczania |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: