Przepis i sposób przygotowania na: Filety z karpia z kminkiem w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Filety z karpia z kminkiem w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-karpia-z-kminkiem-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Filety z karpia z kminkiem w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-karpia-z-kminkiem-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Filety z karpia z kminkiem w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-karpia-z-kminkiem-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Filety z karpia z kminkiem w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/filety-z-karpia-z-kminkiem-w-panierce0-2.jpg)
ocet winny | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
mleko | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
Kminek mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
masło | 10 dag |
oliej do smażenia | |
karp | 1 filety |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: