Przepis i sposób przygotowania na: Flan gruszkowo-czekoladowy.
Kroki postępowania
Gruszki dobrze osączyć.
Do rondelka wsypać cukier,
mąka | 10 dag |
orzechy posiekane | 5 dag |
masło | 7 dag |
woda zimna | 3 łyżki |
gruszki w zalewie | 7 szt |
masło | 5,5 dag |
cukier puder | 4 łyżki |
jajko | szt |
migdały siekane | 10 dag |
kakao | 2 łyżki |
spirytus | 1 łyżka |
cukier puder |
cukier | 3 łyżki |
miód płynny | 2 łyżki |
woda | 70 ml |
czekolada deserowa | 15 dag |
masło | 2 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: