Składniki:
ciasto francuskie | 4 płaty |
pieczarki | 20 dag |
masło klarowane | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
mozzarella | 125 gram |
masło do formy | |
pieprz | |
sól | |
salami | 10 (pepperoni, plastry) |
ciasto francuskie | 4 płaty |
pieczarki | 20 dag |
masło klarowane | 1 łyżka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
mozzarella | 125 gram |
masło do formy | |
pieprz | |
sól | |
salami | 10 (pepperoni, plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: