Składniki:
polędwicy wieprzowej | 500 g |
mąki | 300 g |
liście kapusty włoskiej | 6 szt |
soli | 1 łyżeczka |
masła | 250 g |
pieczarek | 250 g |
śmietany | 3 łyżki |
cebuli | 120 g |
słoniny plaster | 1 szt |
szynka np gotowana | 120 g |
jajko | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
polędwicy wieprzowej | 500 g |
mąki | 300 g |
liście kapusty włoskiej | 6 szt |
soli | 1 łyżeczka |
masła | 250 g |
pieczarek | 250 g |
śmietany | 3 łyżki |
cebuli | 120 g |
słoniny plaster | 1 szt |
szynka np gotowana | 120 g |
jajko | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: