Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie serce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce4-2.jpg)
![Krok 5 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce5-2.jpg)
Piec w piekarniku ok. 20-25 minut w 180 st. Po upieczeniu posypać natką pietruszki i keczupem.
![Krok 6 - Francuskie serce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-serce6-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
filet z kurczaka | 1 pojedynczy |
cebula | 1/2 sztuki |
pieczarki | 15 dag |
pomidor | 1/2 sztuki |
żółtko jajek | 1 sztuka |
ser żółty | 15 dag |
pieprz | wg uznania |
Kucharek przyprawa do potraw | wg uznania |
natka pietruszki | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: