Przepis i sposób przygotowania na: francuskie z parówką "przegryzki"...
Kroki postępowania
![Krok 1 - francuskie z parówką "przegryzki"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-z-parowka-przegryzki...0-2.jpg)
![Krok 2 - francuskie z parówką "przegryzki"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-z-parowka-przegryzki...1-2.jpg)
![Krok 3 - francuskie z parówką "przegryzki"... foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuskie-z-parowka-przegryzki...2-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie/nie mrożone |
cebula | 1 sztuka |
ser | 150 gram/lazur |
parówki cienkie | 4 sztuki |
pomidor | 1 sztuka |
oregano | 4 szczypty |
Kmin rzymski mielony Prymat | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: