Przepis i sposób przygotowania na: Francuzy z nadziewanymi kwiatami cukinii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Francuzy z nadziewanymi kwiatami cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuzy-z-nadziewanymi-kwiatami-cukinii1-2.jpg)
![Krok 2 - Francuzy z nadziewanymi kwiatami cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuzy-z-nadziewanymi-kwiatami-cukinii2-2.jpg)
![Krok 3 - Francuzy z nadziewanymi kwiatami cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuzy-z-nadziewanymi-kwiatami-cukinii3-2.jpg)
![Krok 4 - Francuzy z nadziewanymi kwiatami cukinii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/francuzy-z-nadziewanymi-kwiatami-cukinii0-2.jpg)
ciasto francuskie | 20 dag |
kwiaty cukinii | 6 szt |
kapelusze kozaków | 3 szt |
masło | 1 łyżeczka |
ryż jaśminowy | 1 woreczek |
śmietana 30% | 130 ml |
suszone pomidory | 5 szt |
cebula | 1/2 mała |
jajko | 2 duże |
jajko | 1 małe |
parmezan starty | 2 łyżka |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa cała Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: