Przepis i sposób przygotowania na: Frittata z podgrzybkami i kozakami
Frittatę smażyć na małym ogniu, unosząc jej brzegi tak, by maa jajeczna spływała na spód patelni, nakryć, odstawić na 5 min w ciepłe miejsce, posypać szczypiorkiem.
cebula | 2 |
sól | |
pieprz | |
seler korzeniowy | 1 mały |
czosnek | 3 ząbki |
jajko | 6 |
masło | 4 łyżki |
szczypiorek posiekany | 1 łyżka |
papryka mielona | |
grzyby leśne | 50 dag różne rodzaje |
żółty ser starty | 4 łyżki ostry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: