Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki bez zawijania w kapuścianym sosie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki bez zawijania w kapuścianym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-kapuscianym-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki bez zawijania w kapuścianym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-kapuscianym-sosie2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki bez zawijania w kapuścianym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-kapuscianym-sosie3-2.jpg)
mięso mielone indycze | 250 g |
kapusta biała | młoda 1/4 główki |
marchew | 1 szt |
pietruszka | korzeń 1 szt |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
woda | 300 ml |
koncentrat pomidorowy | 1,5 łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: