Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym2-2.jpg)
![Krok 2 - gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym3-2.jpg)
![Krok 3 - gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym4-2.jpg)
![Krok 4 - gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-bez-zawijania-w-sosie-pomidorowym5-2.jpg)
kapusta biała | 0,5 główki |
mięso mielone | 250 g |
cebula | 1 szt |
ryż | 1 szkl |
sos pomidorowy | 0,5 l |
sól i pieprz | 1 łyżeczka |
olej | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: