Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki w kapuście pekińskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-kapuscie-pekinskiej11-2.jpg)
Mięso mielone wymieszać z ryżem, cebulą, solą i pieprzem.
![Krok 2 - Gołąbki w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-kapuscie-pekinskiej9-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-kapuscie-pekinskiej8-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-kapuscie-pekinskiej10-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki w kapuście pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-kapuscie-pekinskiej7-2.jpg)
kapusta pekińska | 1 główka |
mięso mielone | 250 g |
ryż | 1 saszetka |
cebula | 1 szt |
sól i pieprz | |
tłuszcz | |
sos do spaghetti | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: