Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki w sosie pieczarkowym.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbki w sosie pieczarkowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-sosie-pieczarkowym4-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbki w sosie pieczarkowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-sosie-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbki w sosie pieczarkowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-sosie-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbki w sosie pieczarkowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-sosie-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbki w sosie pieczarkowym. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabki-w-sosie-pieczarkowym0-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
ryż | 100 g |
sól | |
jajko | 1 |
pieprz | |
cebula | 1 |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
kapusta | 1 główka |
usmażone pieczarki | 30 dag |
smietana 18% | |
mąka | 2 łyżki |
kostka grzybowa Kucharek | 1-2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: