Przepis i sposób przygotowania na: GOŁĄBKI Z KASZANKĄ W SOSIE PIECZARKOWYM
Kroki postępowania
Kaszankę rozdrabniamy widelcem,dodajemy namoczoną bułkę,podsmażoną cebulę z papryką,doprawiamy do smaku.
Gotowe gołąbki polewamy sosem.
kapusta | 1 |
kaszanka | 1/2 kg |
bułka czerstwa | 1/2 |
cebula | 1 1/2 |
sól do smaku | |
pieprz | |
pieczarki | 20 dkg |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: