Składniki:
kapusta włoska | 14 liści |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 szt |
ryż | 1,5 szklanka |
woda | 3 szklanki |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | |
sos grzybowy | do podania |
kapusta włoska | 14 liści |
mięso mielone wieprzowe | 500 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 szt |
ryż | 1,5 szklanka |
woda | 3 szklanki |
masło | 1 łyżka |
olej do smażenia | |
sos sojowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | |
sos grzybowy | do podania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: