Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbkowe kotleciki z patelni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni1-2.jpg)
![Krok 2 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni2-2.jpg)
![Krok 3 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni3-2.jpg)
![Krok 4 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni4-2.jpg)
![Krok 5 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni5-2.jpg)
![Krok 6 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni6-2.jpg)
![Krok 7 - Gołąbkowe kotleciki z patelni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golabkowe-kotleciki-z-patelni7-2.jpg)
ryż | 1 woreczek |
mięso mielone | 200 g |
cebula | 1 szt |
kapusta sparzona | 3 łyżki |
koperek | 1 łyżeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: