Przepis i sposób przygotowania na: Golonka musztardowo-miodowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Golonka musztardowo-miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-musztardowo-miodowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Golonka musztardowo-miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-musztardowo-miodowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Golonka musztardowo-miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-musztardowo-miodowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Golonka musztardowo-miodowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/golonka-musztardowo-miodowa4-2.jpg)
golonka wieprzowa | 3 kg (2 szt) |
włoszczyzna | 1 garść |
kostki rosołowe | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5-6 ziaren |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
Musztarda miodowa Prymat | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
czosnek ząbki | 3 szt |
sól i pieprz |
piwo jasne | 200-250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: