Przepis i sposób przygotowania na: Gorące banany w cieście z konfiturą malinową
Kroki postępowania
Banany kroimy na 4 części każdy (raz kroimy wzdłuż, a drugi raz w poprzek).
![Krok 1 - Gorące banany w cieście z konfiturą malinową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gorace-banany-w-ciescie-z-konfitura-malinowa2-2.jpg)
![Krok 2 - Gorące banany w cieście z konfiturą malinową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gorace-banany-w-ciescie-z-konfitura-malinowa1-2.jpg)
![Krok 3 - Gorące banany w cieście z konfiturą malinową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gorace-banany-w-ciescie-z-konfitura-malinowa0-2.jpg)
mąka | 1/2 skl |
jajko | 1 szt |
cukier wanilinowy | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
przyprawy | wg uznania |
olej do smażenia | |
lody waniliowe | |
banan | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: