Składniki:
dziczyzna | 250 g |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
tymianek | 1 szczypta |
?mietana | 2 ?y?ki |
porto | 1 ?y?ka |
jajko | 1 szt |
mas?o | 2 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 200 g |
boczek | 70 surowy bez kości |
dziczyzna | 250 g |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 2 ?y?ki |
tymianek | 1 szczypta |
?mietana | 2 ?y?ki |
porto | 1 ?y?ka |
jajko | 1 szt |
mas?o | 2 ?y?ki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 200 g |
boczek | 70 surowy bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: