Przepis i sposób przygotowania na: GOTOWANA-RUMOWA-W BIAŁEJ CZEKOLADZIE
Kroki postępowania
![Krok 1 - GOTOWANA-RUMOWA-W BIAŁEJ CZEKOLADZIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowanarumowaw-bialej-czekoladzie1-2.jpg)
![Krok 2 - GOTOWANA-RUMOWA-W BIAŁEJ CZEKOLADZIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowanarumowaw-bialej-czekoladzie2-2.jpg)
![Krok 3 - GOTOWANA-RUMOWA-W BIAŁEJ CZEKOLADZIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gotowanarumowaw-bialej-czekoladzie0-2.jpg)
jajko | 6 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka pszenna | 1,5 szkl |
mąka ziemniaczana | 1/2 szkl |
margaryna | 250 gram |
rum | 3 łyżki |
aromat rumowy | 1 łyżeczka |
czekolada biała | 2 szt |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: