Przepis i sposób przygotowania na: Granola bananowa z czekoladą
Kroki postępowania
Pieczemy 20 minut w 180 stopniach mieszając co jakiś czas, aby się nie spaliło.
Gotową granolę przechowujemy w szczelnie zamkniętym pojemniku.
płatki owsiane | 1 i 1/2 szklanki |
płatki jaglane | 1/2 szklanki |
banan | 2 sztuki |
miód płynny | 1 łyżka |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
słonecznik łuskany | 1/3 szklanki |
pestki dyni | 1/3 szklanki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
czekolada gorzka | 40 g |
żurawina suszona | 30 g |
rodzynki | 30 g |
miechunka | (suszona) 30 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: