Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane, mielone kotlety z indyka z cukinią i cebulą
Przygotowanie:
Mielone mięso z indyka dobrze wyrobić ręką z jajkiem, przyprawą do karkówki, olejem, suszoną cebulą, Kucharkiem i tartą bułką. Formować okrągłe kotlety z 2 cm grubości, lekko je spłaszczyć.
![Krok 1 - Grillowane, mielone kotlety z indyka z cukinią i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-mielone-z-indyka-kotlety-z-cukinia-cebula0-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane, mielone kotlety z indyka z cukinią i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-mielone-z-indyka-kotlety-z-cukinia-cebula1-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane, mielone kotlety z indyka z cukinią i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-mielone-z-indyka-kotlety-z-cukinia-cebula2-2.jpg)
Na patelnię po cukinii położyć kromki bułek (bułka przekrojona na 3 części), docisnąć do patelni i grillować na złoto.
Na patelnię po bułkach wlać trochę tłuszczu i położyć plastry cebuli, ciut posolić i na złoto grillować
![Krok 4 - Grillowane, mielone kotlety z indyka z cukinią i cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-mielone-z-indyka-kotlety-z-cukinia-cebula3-2.jpg)