Składniki:
bagietka | 1 sztuka |
rydze | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
ser camembert | 1 krążek |
olej z pestek winogron | |
czosnek | 1 ząbek |
papryczka chili | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
rozmaryn świeży | kilka sztuk |
bagietka | 1 sztuka |
rydze | 20 dag |
masło | 2 łyżki |
ser camembert | 1 krążek |
olej z pestek winogron | |
czosnek | 1 ząbek |
papryczka chili | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
rozmaryn świeży | kilka sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: