Składniki:
wiaderko maślaków lub innych grzybów | |
ocet | 1,5 szkl |
cukier | 1 szkl |
sól | 1 łyżka |
ziarenka pieprzu | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 3 szt |
Zalewa: | 3 litry |
woda | 3 litry |
wiaderko maślaków lub innych grzybów | |
ocet | 1,5 szkl |
cukier | 1 szkl |
sól | 1 łyżka |
ziarenka pieprzu | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
cebula | 3 szt |
Zalewa: | 3 litry |
woda | 3 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: