Przepis i sposób przygotowania na: Grzyby w cieście
Farsz: grzyby pokroić, podsmażyć na maśle. Dodać śmietanę, jogurt i przyprawy.
Grzyby w cieście: ciasto wyłożyć z foremek, do środka nałożyć farsz. Dowolnie udekorować.
mąka pszenna | 30 dag |
mąka gryczana | 10 dag |
woda | 1 szklanka |
mleko | 1 szklanka |
jajko | 3 |
olej | 2 łyżeczki |
borowiki | 30 dag |
kurki | 30 dag |
pieczarki | 30 dag |
masło | 20 dag |
śmietana | 5 dag |
jogurt naturalny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: