Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz83-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz84-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz82-2.jpg)
ścinek wieprzowych lub łopatkę | 1 kg |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
majeranek | 0,5 łyżeczki |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
bazylia | 0,5 łyżeczki |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
mąki | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
wody | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: