Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34
Kroki postępowania
![Krok 1 - Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-confit-z-kaczki-odc.-341-2.jpg)
![Krok 2 - Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-confit-z-kaczki-odc.-342-2.jpg)
![Krok 3 - Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-confit-z-kaczki-odc.-343-2.jpg)
![Krok 4 - Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-confit-z-kaczki-odc.-344-2.jpg)
![Krok 5 - Przepis dnia V: Confit z kaczki, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/przepis-dnia-v-confit-z-kaczki-odc.-345-2.jpg)
kacze udka | 2 szt. |
cebula | 1 szt. |
ząbki czosnku | kilka |
buraki | 4 szt. |
olej do smażenia | 300 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | |
majeranek | |
tymianek | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: