Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz13-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz14-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz15-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz16-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz17-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz18-2.jpg)
szynka wieprzowa | 1 kg |
cebula | 2 szt |
sos pomidorowy | 250 ml |
olej do smażenia | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Kminek mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczka |
woda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: