Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz cielęcy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy7-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy6-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy4-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy5-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy3-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy2-2.jpg)
![Krok 7 - Gulasz cielęcy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy1-2.jpg)
cielęcina | 400 gr |
przecier pomidorowy | 70 gr |
papryka | 1 szt |
cukinia | 1 szt |
cebula | 1 szt |
sól | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
mąka | do obtoczenia |
olej do smażenia | |
papryczka chili | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: