Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz cielęcy z warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz cielęcy z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy-z-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz cielęcy z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy-z-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz cielęcy z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-cielecy-z-warzywami3-2.jpg)
cielęcina bez kości | 0,5 kg (schab) |
cukinia | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
por (biała część) | 1 sztuka |
pietruszka | 1 sztuka |
marchew | 3 sztuki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
seler | 1 mały |
przyprawa do cielęciny | 2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżka |
sól | do smaku |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: