Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz Hamrocykowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz Hamrocykowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-hamrocykowej1-2.jpg)
dodajemy liść laurowy , ziele angielskie,gulaszówkę , pieprz , sól i paprykę i podlewamy bulionem lub wodą
![Krok 2 - Gulasz Hamrocykowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-hamrocykowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz Hamrocykowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-hamrocykowej0-2.jpg)
łopatka bez kości | 1 kg |
cebula biała | |
marchewka | |
gulaszówka przyprawa | |
sól | |
mąka | |
bulion |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: