Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz i kasza poduchowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz i kasza poduchowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-i-kasza-poduchowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz i kasza poduchowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-i-kasza-poduchowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz i kasza poduchowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-i-kasza-poduchowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz i kasza poduchowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-i-kasza-poduchowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz i kasza poduchowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-i-kasza-poduchowa0-2.jpg)
szynka wieprzowa | 0,5 kg |
cebula | 2 sztuki |
kostka warzywna | domowa |
mąka pszenna | 1 łyżka |
śmietana | 2-3 łyżki |
kasza gryczana | |
sól | |
olej | |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: