Składniki:
mięso wołowe bez kości | 20 dag |
kiełbasa krakowska | 20 g |
papryka czerwona | 1 szt |
pparyka żółta | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
cebula | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat |
mięso wołowe bez kości | 20 dag |
kiełbasa krakowska | 20 g |
papryka czerwona | 1 szt |
pparyka żółta | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
cebula | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 2 łyzki |
Liść laurowy suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: