Przepis i sposób przygotowania na: gulasz w kociołku
Kroki postępowania
![Krok 1 - gulasz w kociołku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-w-kociolku1-2.jpg)
![Krok 2 - gulasz w kociołku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-w-kociolku2-2.jpg)
![Krok 3 - gulasz w kociołku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-w-kociolku0-2.jpg)
mięso wołowe | 1 kg |
boczek | 50 g |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
bazylia | |
kurkuma | |
świerzy koperek | |
papryka żółta | 1 szt. |
papryka czerwona | 1 szt. |
cebula | 4 szt. |
sól | |
pieprz | |
grzyby świeże | 25 dkg |
ogórki | 5 szt. |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: