Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z borowikami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-borowikami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-borowikami2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z borowikami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy-z-borowikami3-2.jpg)
łopatka wołowa | 0,5 kg |
borowiki | 30 dag |
cebula biała | 1 duża |
wino białe wytrawne | 1 szklanka |
bulion | 1,5 l |
miód płynny | 1 łyżka |
Przyprawa do wołowiny klasyczna Prymat | 2 łyżki |
masło klarowane | 2 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
skrobia ziemniaczana | 1 łyżka |
woda | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: