Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wołowy z zieloną papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy4-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy5-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy6-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy7-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy8-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz wołowy z zieloną papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy9-2.jpg)
wołowina | 400 g |
boczek wędzony | 150 g |
cebula | 1 mała |
papryka zielona | 1/2 szt |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
śmietana | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: