Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z jelenia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia2-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia3-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia4-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia5-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia6-2.jpg)
![Krok 6 - Gulasz z jelenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-jelenia7-2.jpg)
comber z jelenia | 500 gram |
cebula | 2 sztuki |
czosnek | 3-4 sztuki |
groszek konserwowy | 1 puszka |
ogórki kiszone | 4 sztuki |
pieprz | 3 ziarna |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 ziarna |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyzeczka |
sól | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
bulion | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: