Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z oliwkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Gulasz z oliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-oliwkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Gulasz z oliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-oliwkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Gulasz z oliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-oliwkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Gulasz z oliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-oliwkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Gulasz z oliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-z-oliwkami5-2.jpg)
cielęcina | 1 kg |
pomidor | 4 sztuki |
olej do smażenia | |
cebula | 2 sztuki |
oliwki zielone | 250-300 gram |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
natka pietruszki | mały pęczek |
sól | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: