Składniki:
żołądki drobiowe | 1 kg |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
mąka | 4 łyżki |
masło | 10 dag |
papryka mielona | 2 łyzeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1 (posiekany) |
zielenina | 2 posiekana |
żołądki drobiowe | 1 kg |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
mąka | 4 łyżki |
masło | 10 dag |
papryka mielona | 2 łyzeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
tymianek | 1 (posiekany) |
zielenina | 2 posiekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: