Przepis i sposób przygotowania na: Indyk z papryką i pomidorami
Kroki postępowania
Na patelni na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę pokrojoną w kostkę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę.
filet z indyka | 1 szt |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
cząber | do smaku |
olej do smażenia | |
papryka czerwona | 1 szt |
marchew | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: