Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik capucino od Hamrocyka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik capucino od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-capucino-od-hamrocyka1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik capucino od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-capucino-od-hamrocyka2-2.jpg)
Czekoladę jedną i drugą ścieramy na tarce , zamiast gorzkiej może być mleczna.
![Krok 3 - Jabłecznik capucino od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-capucino-od-hamrocyka3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik capucino od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-capucino-od-hamrocyka4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik capucino od Hamrocyka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-capucino-od-hamrocyka0-2.jpg)
jajko | 5 szt. |
mąka | 250 gram |
cukier | 250 gram |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
woda | 2 łyżeczki |
jabłka | 1 kg |
galaretka cytrynowa | 2 szt. |
śmietana kremówka | 500 ml |
capucino | 1 op. |
czekolada gorzka | 1 szt. |
czekolada biała | 1 szt. |
cukier puder | 1 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
ananas z puszki | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: