Przepis i sposób przygotowania na: Jabłecznik z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana1-2.jpg)
![Krok 2 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 4 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 5 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 6 - Jabłecznik z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/jablecznik-z-bita-smietana6-2.jpg)
jajko | 4 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 5 szt |
cukier | 1/2 szkl |
galaretka truskawkowa | 1/2 op |
śmietana kremówka | 300 ml |
śnieżka | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
kakao | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: